مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

باسلام خسته نباشید عزیزان کارشناس
بنده شکایتی داشتم افترا و شهادت دروغ .جلسه رسیدگی حل اختلاف رفتیم.اونی شهادت دروغ داده بود نیومده بود فقط یکی از طرف های مقابلم اومده. بود اونجا توافق و گذشتی بین ما انجام نشد. رئیس شورا بهم گفت طرف مقابلت افترا نزده افترا حساب نمیشه شکایتت رد میشه پیش قاضی بره منم گفتم اشکال نداره رد هم شد مسئله ای نیست هرچی قانون بگه. بعدش اصرار مداوم برای ترک تعقیب کرد گفت یه سال پروندت پیش من باز میمونه میتونی ادامه رسیدگی بکنی. بعد دوروز از خدمات قضایی نامه(لایحه زدم از ترک تعقیب منصرف شدم (تو سامانه عدل ایران دیدم نوشته مختومه شدن پرونده به علت گذشت محکوم له/شاکی دستورقضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار شود) مراجعه کردم حل اختلاف رئیس شورا گفت نامه ات رو دیدم گفتم گذشت نکردم سازش نکردم ک پرونده رو مختومه کردین . گفت تو سیستم اونجوری مینویسه ترک تعقیب بود رسیدگی میشه میره دادگاه. آیا راست گفته یا خودش پرونده رو بسته؟؟؟ چیکار باید بکنم. بنده هیچ گونه رضایت یا گذشت نکردم. اگه خودسرانه پرونده رو مختومه کرده یا بنده را ب اسم ترک تعقیب فریب داده باشه. چیکار باید بکنم. کجا شکایت کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیکه رضایت داده باشید چون از جرائم قابل گذشت است مختومه میشود