مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری جهت وام ساخت و ساز

با سلام
سال 98 زمینی توسط پدرم خریداری شده به دلیل اینکه قبلا از امتیاز وام مسکن استفاده کرده بوده لذا جهت دریافت وام زمین را به بنده منتقل مینماید و من بعد از 2 سال از ساختن خانه که توسط خود پدرم انجام شده و فقط پول وام دست بنده بوده و خرج میکردم حالا همسرم طبق نامه ای که سه دانگ سه دانگ درسال 96بنده تنظیم کردم تحت عنوان (در آینده هرکجا منزلی ساختم سه دانگ ان را منتقل کنم)حالا شکایت کرده و گفته باید بدی به من
البته حدود 6 ماه پیش سند به اسم پدرم شده و همسرم تقاضای ابطال معامله را زده
سوال آیا این شکایت به نفع همسرم تمام میشود یا خیر
تمامی مدارک از جمله فیش واریزی خرید زمین استشهاد محلی مبنی بر ساخت و ساز توسط پدرم و .... موجود میباشد.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با ارائه مستندات میتوانید اثبات نمایید که شما مالک نیستید