مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری جهت دریافت وام

باعرض ادب و احترام مدتی پیش سند آپارتمانی که خریداری کرده بودم بنام خانمم سند زدم و ایشان مدتی بعد از من خواهش کرد که سند را با قرارداد صوری به دختر خواهرش جهت گرفتن وام مسکن امانت دهد ولی مدتی بعد بدون هماهنگی با من و بدون گرفتن هیچ وجه تضمین یا وکالت جهت بازگرداندن سند بنام خودش. سند را بنام دختر خواهرش سند زده و الان سند در گرو بانک است. لطفا جهت باز پس گرفتن سند یا گرفتن التزام قانونی و تضمین پرداخت اقساط وام توسط گیرنده وام راهنمایی لازم مبذول بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
روابط داخلی شما در مقابل بانک قابل استناد نمی باشد
اما طرقی جهت التزام مشارالیه وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

سمانه حیاتی

سمانه حیاتی :

استان :

در صورتی که رد شهر کرج یا تهران ساکن هستین با شماره 09124661979تماس بگیرین