مشاوره حقوقی رایگان - جرم سایت های شرط بندی

آیا جرم شرکت در سایت های شرط بندی بخشوده میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود که ورود در این سایت‌ها اجتناب نمایید و اصولا با اخذ تعهد و اظهار ندامت و پشیمانی قابل گذشت می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به عدم وجودسوپیشینه و ابراز ندامت ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بار اول تعهد اخذ میگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مال باخته باشید بله در غیر این صورت اگر دایرکنناه یا مشارکتی در اداره داشته باشید خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا با اخذ تعهد پرونده مختومه می شود ولی اگر به دادسرا ارجاع و سوءنیت احراز و رسیدگی بشه طبق مقررات مجازات تعیین میشه که اگر شخص سابقه کیفری نداشته باشه مجازات ممکن است تعلیق یا تبدیل بشه.
به هر حال در بیشتر موارد بخشوده میشه و با یه تعهد پرونده بسته میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فقط یکبار باشد بله.با تعهد تمام میشود. تکرار نکنید