مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز خودروی شراکتی که دیگر نیاز به تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی نیست

باسلام
الان که برگ سبز به عنوان سند مالکیت محسوب می‌شود پس تکلیف خودروهای سه دانگی در برگ سبز چیست؟ (در ضمن با توجه به اینکه دیگر نیازی به سند زدن در دفاتر اسناد رسمی نیست) لطفا راهنمایی کنید چون شریکم میگه پلاک میخوام بنام خودم تعویض کنم و اگر در سند هم قید نشه جریان مالکیت من چه می شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در این خصوص اقدام تصور نیست و پلاک صرفاً به نام یک نفر برگ سبز صادر خواهد شد و شرکا باید در خارج از اداره تعویض پلاک بین خود قراردادی منعقد و وکالت بلاعزل بابت سه دانگ دیگر بین طرفین تنظیم و رد وبدل شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید بین خودتون قراردادی تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پلاک خودرو فقط به نام یک نفر خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرکز‌ تعویض پلاک و پلیس راهور پیگیری شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قراردادی با شهود بین خود تنظیم کنید