مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از ورثه

با سلام بنده خودرو پدرم چند سالی دستم میباشد. بعد از فوت پدرم برادرم. درخواست سهم خودرو را دارد هم بنده هم بقیه وراث میخواهند سهم این برادر را بهش بدهند ولی رفته. حکم توقیف خودرو را گرفته. از هیچ راهی. ایشان قبول برا دریافت پول خودرو را قبول ندارد و میگوید دادگاه هر چی تصمیم بگیرد بنده چطور از توقیف جلوگیری نمایم. و پول این اقا رو بهش بدهم. با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر اگر رضایت به پرداخت پول دارید در صندوق دادگستری پول را واریز کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لاجرم در صورت عدم توافق بابرادرتان باید از طریق دادگاه وانجام مزایده و جه برادر خود را به حساب دادگستری واریز تا از انجام مزایده خودرو جلوگیری به عمل آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید و در مزایده خودرو را خودتان بخرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توافق نکند مجبور هستید طبق حکم دادگاه اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا درخواست انحصار وراثت سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید و در مزایده خودرو را خودتان بخرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نهایتا به مزایده میره و خودتون خودرو را بخرید