مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام .. من پدرم فوت کرده .. من حقوق پدرمو دریافت می کردم ، بعد خواهرم طلاق گرفت و حقوق من نصف شده ، الان خواهرم ازدواج کرده ولی هنوز حقوق اونا قطع نشده .. بهم گفتن باید برم بیمه اعلام کنم که خواهرم ازدواج کرده ، ایادرست یا نه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله بايد بيمه حقوق وي را كاهش و حقوق شما را افزايش دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله تا زمانی که بیمه متوجه نشود پرداخت می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید و مدارک خود را ارائه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با ازدواج مستمری شان قطع شده بایداز طریق اداره بیمه موضوع را اطلاع رسانی نمایید