مشاوره حقوقی رایگان - جرم مجدد

سلام علیکم
شخصی با من درگیر شد در زمان این درگیری ایشون به دلیل ارتکاب جرم قبلی در زندان بودن و اون روزی که با من درگیر شدن مرخصی داشتن الان حکم دادگاه اومده و باید دیه بپردازن تا اونجا که متوجه شدم اگه کسی دیه نده زندان میشه اما ایشون که خودشون به خاطر جرم قبلی درزندان هستن تکلیفشون چی میشه دوسال دیگه حبس جرم اولشون تموم میشه
باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا وقتی دیه پرداخت نشود در زندان می مانند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا تمام مبلغ دیه را پرداخت ننماید
آزاد نخواهد شد ولی ایشان میتواند از
داخل زندان دادخواست اعسار بدهد تا
قسطی بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر دیه را پرداخت نکند باید در حبس بماند و شما می توانید به اجرای احکام اعلام کنید که شخص در زندان است