مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه کار در دو کارگاه در سال های پایانی

سلام ، اینجانب با 21/778 سابقه کار، آخرین کارگاه از تاریخ 95/1/1 تا 97/1/30 کارگاه ساختمانی شرکت... (مدیر اجرایی ) در شهرستان آذربایجان شرقی و پرداخت حداکثر سقف بیمه به شعبه کلیبر متعارف با پرداخت حق بیمه شرکت قبلی مهندسین مشاور در تهران به شعبه 1 در تاریخ 97/8/1 تقاضای بازنشستگی از شعبه کلیبر کردم ، اما پس از قطع همکاری با شرکت مهندسین مشاور در تهران 94/12/29 مجددا در تاریخ 95/2/1 تا 96/5/6 به صورت غیر حضوری به عنوان مشاور همکاری داشته و آنها نیز علیرغم سقف طی این مدت بیمه در لیست به شعبه 1 ارسال داشته و باعث 9 ماه تداخل همزمانی در دو سال محاسبات گردیده و شعبه کلیبر کارگاه اصلی را تهران قرار داده و وفق ماده 34 میانگین حقوق ظرف دو سال آخر شعبه 1 تهران در نظر گرفته و باعث تضییع حقوق ام گردیده
اگر راه حلی دارد راهنمایی فرمایید در خدمتتم
باسپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر از شما خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، موضوع شما قابل بررسی خواهد بود