مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم طرف مقصر ماشینشو دراورده

سلام خسته نباشید من باموتوسواری بودم پژو405 به من زده پلیس کروکی کشیده پژوی مقصرصددرصدهست من زانوم دستم کتفم 3تادندون جلوم شکسته دست پاپ توگچ هست طرف رفته ماشینشودراورده من فقط داداسرا رفتم پزشک قانونی رفتم گفته 3ماه دیگه بیا چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طول درمان برای شما صادر شده است سه ماه دیگه مراجعه تا دیه صدمات شما قطعی اعلام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سه ماه دیگه مراجعه کنید تا دیه شما مشخص شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سه ماه دیگه مراجعه کنید تا دیه شما مشخص گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سه ماه دیگه مراجعه کنید تا دیه شما مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طرف می تواند ماشین خود را آزاد کند و شما می توانید بعد از صدور حکم قطعی دیه را از بیمه یا مقصر دریافت کنید