مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای

با سلام، خونه پدری رو برای فروش گذاشتیم اما یکی از برادرانم با اینکه خودش برای فروش خونه شکایت کرده ولی در مزایده سنگ جلوی پای ما میندازه وبه قیمت کارشناسی اعتراض میکنه سوال من اینه آیا برادرم میتونه مانع فروش خونه بشه وما رو اذیت کنه

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام صرفاطرفین دعوا میتوانند به نظریه کارشناسی اعتراض کنند و مجبورند هزینه کارشناسی واریز نمایند ولی مشکل دیگری بنظر نمی رسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر با قطعیت نظریه کارشناسی شما میتوانید اقدام به فروش ومزایده نمایید