مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

مادر بزرگم با نوه های برادرش صلح نامه ای به امضا رسانده که اموال وثروت برادرش رابه دوهکتار نیم زمین کشاورزی که خوده نوه های برادرش متصرف بودند ولی زمین مورد صلح مشائئ با وراث خواهر دیگر مادر بزرگم بوده ایا میتوانیم صلح نامه رو باطل کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه قانونی تنظیم شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خواهر که نمی تواند اموال برادرش را صلح یا بفروشد وگر این طور باشد بله می توانید.