مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه

با سلام خدمت وکلای گرامی
خانم بنده ناشزه است و متاسفانه دیدم با شخصی رابطه نامشروع داره.
حال می خواستم بپرسم اگر این رابطه به خونه کشیده شد و بنده به پلیس اطلاع بدم و پلیس همونجا گزارش بنویسه که توی خونه بودن اثبات رابطه نامشروع توی این شرایط راحته، ولی چطوری می تونم رابطه زنا را ثابت کنم؟
(با توجه به اینکه من پرسیدم در پزشک قانونی حداکثر تا 72 ساعت قبل از رابطه، ایجاد رابطه قابل تشخیص است و مشخصا تا بنده برم دفتر قضایی شکواییه بدم و بره دادسرا و سپس دادسرا دستور جلب و پزشک قانونی بده و بره کلانتری ابلاغ بشه خودش حداقل 1 هفته طول می کشه و زمان از دست میره و علائم رابطه دیگر در پزشک قانونی قابل تشخیص نیست)
آیا پلیس این اختیار را ندارد که همان لحظه زوجه را مجبور کند به پزشک قانونی برود؟یا اینکه هر دو نفر که مرتکب این جرم شدند را جلب و به پزشک قانونی ارجاع دهند؟راهکار در آن لحظه چیست؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بلافاصله تماس بگیرید و دستگیر شونده به پزشکی قانونی ارجاع میدن.
شکایت رابطه نامشروع مستقیم در دادگاه مطرح میشه و نیاز نیست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چنین چیزی ممکن نیست و پلیس 110 بدون دستور مقام قضایی حق ورود به خانه را نخواهد داشت و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به حساسیت پرونده و موضوعات ایم چنینی در قالب یک ویس کوتاه سوال خود را در واتس‌اپ برایم بفرستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با دستور قضایی باید مراتب قانونی طی گردد و اثبات بسیار مشکل بنابراین بهتر است با مذاکره جداشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صورتجلسه و سایر دلایل در اثبات رابطه نامشروع اهمیت دارد و کمک می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای پزشک قانونی نیاز به دستور قاضی است اثبات زنا هم شرایط خیلی خاص میخواهد و اثبات ان به راحتی امکان ندارد ولی در مورد رابطه دون زنا میتوانید اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رابطه نامشروع مادون زنا قابل اثبات خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر مدارک قوی دال بر زنا دارید ارایه دهید . دادسرا و مقام قضایی بدون فوت وقت رسیدگی خواهد کرد . اما برای اثبات زنا باید حتما 4 شاهد مرد و یا مشاهده عینی داشته باشید .

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

رابطه نامشروع را میشه اثبات کنید اما زنا را نمی توانید