مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت سفته

بنده در خیاط خانه ای طبق قرارداد مشغول کار بودم و بیست میلیون سفته بابت ضمانت کاری دادم قرارداد شیش ماه بود و بنده پنج ماه کامل سرکار رفتم مبلغ دریافتی من از مبلغ ثبت شده در قرارداد کمتر دریافت میکردم و به دلیل اینکه ایشان به تعهدات خود عمل نکردند و جدا از ان یک پرسنل همکار گرفتند و یعنی خسارتی نداشته اند سفته بنده را به اجرا گذاشته که طبق قرارداد ترک کار کرده و سفته قابل اجراست
بنده هم شکایت خیانت در امانت کرده ام ایا رای دادگاه به نفع من خواهد بود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید بررسی شوذ به این شکل نمی توان پاسخ داد لذا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان حق به اجرا گذاشتن سفته را بدون دلیل نداشته و در صورتی که شما خسارتی به کارفرما وارد ننموده باشید شکایت شما قابل رسیدگی است مضافاً اینکه شمامیتوانید حقوق و سنوات و پاداش را نیز علیه ایشان در اداره کار مطرح وشکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد به دفاعیات شما و نظر قاضی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حکم به نفع شما صادر خواهد شد البته اگر

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

خیانت در امانت اصولا در این موضوعات منتج به حصول نتیجه نمی‌شود، بهتر است دادخواست استرداد سفته مطرح نمایید