مشاوره حقوقی رایگان - چکونگی توقیف خودرو پدر متوفی

با سلام پدرم چند ماهه فوت شده وما 5 برادر هستیم پدرم 2 خودرو به نام خود داشتند 2 تا از برادرها 2 خودرو را برداشته متواری شدن برای توقیف خودروهای متوفی باید چکار کرد. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کد ملی پدر و ارایه برگه انحصار وراثت و گواهی فوت درخواست فک و توقیف پلاک دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اول انحصار وراثت و بعد تحریر ترکه و ادامه کار

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست مهر و موم ترکه را اقامه کنید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تحریر ترکه و مهر وموم انرا درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از انحصار وراثت دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحریر و مهرو موم ترکه را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا انحصار وراث نمایید سپس دستور موقت بابت توقیف 2 خودرو ورثه ای