مشاوره حقوقی رایگان - میراث

سلام دیروز برای من یه احضاریه بابت توقیف خودرو پدر فوت شدم اومده که کارشناسی کردن خودرو رو پدرم زن صیغه ای داشته و برای مهریه کارشناسی شده در صورتی که ایشون مهریه خودشون تو زمان حیات پدرم دریافت کردند در جایی که خودرو توی انحصار وراثت هست چجوری ایشون درخواست توقیف دادند من دیروز یه در خواست اعتراض به قیمت رو زدم اما کلا میخوام کلا به موضوع پرونده که زنه بدون هیچ حق و حقوقی رفته و سهم الارث مربوط به ما رو توقیف و کارشناسی به نفع خودش کرده . و بنظرم باید به موضوع پرونده یعنی توقیف مال غیر و محق نبودن ایشان یا بی حقی خواهان در پرونده مذکور رو مطرح کنم و تقاضای رد دادخواست و ابطال نظریه کارشناس و مختومه نمودن پرونده رو بکنی .
حالا شما اینکه این ماشین طبق برگه انحصار وراثت جزو ماترک بابا بوده و حق مسلم قانونی ماست تقاضای رسیدگی و ابطال توقیف و اقدامات جریانی در پرونده رو از شعبه بخوام...
لایحه یا دادخواست جدید برام تنظیم کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با ارائه مدارک مربوطه اعتراض کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست با مدارکی که دارید اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد