مشاوره حقوقی رایگان - اتهام شروع به قتل

با سلام همسر من بدلیل اختلاف ومشکل خانوادگی با ماشین با سرعت 30کیلومتر به طرف کسی حمله ور شدند و به لطف خدا طرف صدمه ای ندیده است به غیر از صدمات سطحی، و بعد از ماشین پیاده می‌شود و به قصد ضرب و جرح به دنبال شخص میدوند ولی به او نمیرسد و توهین به شخص میکند..
به همین دلیل قاضی اتهام شروع به قتل ده سال زندان و دیه صادر میکند.دیه رو پرداخت کردهای ولی شاکی رضایت نمی‌دهد.به نظر شما این رای خلاف قانون نیست؟و ما باید چکار کنیم و بدون هیچ سابقه کیفری هستند.ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عمل ایشان می تواند شروع به قتل باشد اگر حکم قطعی نشده جای دفاع دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر می تواند از شرایط قانون برای ایشان استفاده ننایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر خلاف قانون نیست و شما باید رضایت شاکی را بگیرید