مشاوره حقوقی رایگان - اتهام شروع به قتل عمدی

سلام جرم اتهام شروع ب قتل ک طرف نمرده وهیچ آسیبی بهش نرسیده چیه ؟سابقه هم نداره 20سالش هم هس واتباع و دارای کارت آمایش معتبر

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بسته به نظر قاضی دارد.بین 6 ماه تا دو سال حبس.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمالا شش ماه تا دو سال حبس تعزیری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از سال 1399 طبق ماده 613 قانون مجازات اسلامی_بخش تعزیرات مصوب سال 1375 هر گاه کسی شروع به قتل عمد نماید ولی نتیجه منظور بدون اراده وی محقق نگردد به 6 ماه تا 3 سال حبس تعزیری محکوم خواهد شد لیکن به موجب ماده 15 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399/02/23 این ماده نسخ گردیده است و طبق قواعد عمومی در باب اول قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 عمل خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نظریه پزشکی قانونی و تشخیص مقام قضایی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شروع به قتل مجازات دارد لیکن تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات شروع به قتل عمدی بین شش ماه تا دوسال حبس تعزیری است.

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

هر گاه کسی شروع به قتل عمد نماید ولی نتیجه منظور بدون اراده وی محقق نگردد به شش ماه تا سه سال حبس تعزیری محکوم خواهد شد.

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام شروع به جرم قتل حتی اگر منجر به فوت یا آسیب نشده باشد جرم محسوب می شود.

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
حبس تعزیری درجه چهار بین 5 تا ده سال وفق بند الف ماده 122 قانون مجازات اسلامی و تبصره آن

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه اثبات شود مجازات حبس در پی خواهد داشت