مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق فرزند شهید چیست

من فرزند شهید هستم که سال 97 اثبات کردم که فرزند شهید هستم با اینکه همه از این موضوع خبر داشتن ولی مخالفت خودشون اعلام کردن.. برادرای تنی و مادر اصلیم و پدربزرگ هم خونم.. منظورم خانوده هم خوونم راضی نبودن.. و تا الان هیچ حق و حقوقی دریافت نکردم.. و بنیاد در جواب من که میدونن در حق من ظلم شده.. میگن ما حق و حقوق تو به خانواده ت.. همون خانواده شهید دادیم.. و اونها به تو ندادن به ما ربطی نداره.. اخهه این شد جواب برای من.. پس حق و حقوقی که 11 سال از من گرفتن چی میشه..؟؟ الان متاهل هستم.. شغل ندارم به دلیل سواد کم من دیپلم هستم.. و توی فقر زندگی میکنم و با سه تا بچه اجاره نشین هم هستم.. وشوهر بنده هم چسبیدن به مادر و برادر و خواهر خودشون.. نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت اقتصادی بد و برادرای نمک نشناسم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الان که همسر دارید حقوق به شما تعلق نمی گیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شوهر داری به شما مستمری تعلق نمی گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فکر میکنید مال خاصی از شما دریغ شده میتوانید قانونا مطالبه کنید