مشاوره حقوقی رایگان - مصادره خودرو لیزینگی

سلام و عرض خسته نباشید . ببخشید من دوسه ماهه یه خودرو لیزینگی از ام وی ام خریدم و پنج سال اقساط داره و هنوز هیچ قسطی ندادم ..چن روز پیش بخاطر بدهی ماشینم توقیف شد مسخاستم از دوستان عزیز بپرسم ایا میشه خودرو منو توقیف و مصادره کرد در صورت درخواست خواهان چون شند در رهنه شرکته و هنچز یه ماهه خریدم و قسطی ندادم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل توقیف ولی تا زمانی که فک رهن نشده امکان مزایده وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است