مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر بزرگ توسط نوه مطلقه

سلام من دختره مادری هستم که پدرش بازنشسته ارتش بوده که فوت شده مادرم بعدازپدرش حقوق بگیربودوبعدازمادرمم خاله ام میگرفت حالااین دوهم فوت شدن ومن که میشم نوه دختری این اقامیتونم حقوقی بگیرم ازدولت بابته بازنشستگی پدربزرگم که قبلن منم توخونه مادریم تحت تکلفه ایشون بودم میخام ببینم به من الان که جداشدم ازشوهرم که اعتیادداشته وباسه تابچه نه کاری دارم نه حقوقی ونه بیمه ونه تحت پوشش مراکزی به منم دولت حقوق میدن ازطرف پدربزرگم که بیافتم دنباله کارهای اداریش یاکه نه ممنونتون میشم منوازاین بلاتکلیفی دربیارین سنمم بالای سی وهشت سالم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدربزرگ خود بوده اید مشمول استفاده مستمری می باشیددر غیر اینصورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل ایشان بوده اید مجرد و فاقد شغل باشید تعلق می گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر تحت تکفل پدربزرگ باشید و مجرد و غیر شاغل بله .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که تحت تکفل پدربزرگتان بوده اید،بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر تحت تکفل ایشان بوده اید مجرد و فاقد شغل باشید تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر نوه در زمان حیات تحت تکفل پدربزرگ یوده می تواند مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما از قبل تحت تکفل پدربزرگ بوده باشید مستمری پدربزرگ به شما تعلق خواهد گرفت