مشاوره حقوقی رایگان - کاهش پایه ی حقوق در صورت تغییر محل خدمت و سمت شغلی

با سلام و وقت بخیر
در حال حاضر در منطقه ویژه عسلویه مشغول بکار می باشم.
سمت فعلی کارشناس اجرایی عمران
مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد عمران
واحد: اجرایی عمران
محل خدمت: عسلویه
سوال: چنانچه به واسطه تغییر محل خدمت ( رفتن به تهران) و تغییر سمت ( تغییر به کارشناس قراردادها)، لکن همچنان در همان شرکت قبلی باقی بمانم، ایا امکان کاهش در *پایه* ی حقوقی اینجانب وجود دارد یا خیر؟
سوال دوم: آیا مقادیر فوق العاده شغل و جذب در تهران به اینجانب تعلق می گیرد و نحوه محاسبه آنرا در صورت امکان بفرمایید
سپاسگزار

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هرشخصی می تواند با رعایت قواتین کشور مستقل باشد و قاتون حمایت میکند.