مشاوره حقوقی رایگان - وصیت دستنویس

سلام
آیا یک وصیت نامه به صورت دست نوشته و خانگی و غیر رسمی به طوری که خود متوفی و چند نفر از وراث ایشان ( همه به غیر از یک نفر) آن را امضا کرده اند قابل اقدام است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دونفر شاهد غیر وارث داشته باشد وبه اندازه ثلث وصیت کرده باشد قابل قبول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله ولی وصیت نامه دستنویس باید با خط خود وصیت کننده باشد و دارای امضا و تاریخ به روز و ماه و سال با عدد و حروف باشد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وصیت نامه نیازی به امضا دیگران ندارد و مهتبر است .