مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با سلام خدمت وکلا و خسته نباشید ببخشید من پسر هستم و 23 سالمه پدرم سال 90 یعنی 10 سال پیش سکته مغزی کردن ولی الحمدرالله الان حالشون خوبه و الان خونه ای که داره ب من صلح کرده و اقرارنامه ثبتی هم ازش دارم و قولنامه هم ازش دارم با این حال بنظر شما خدایی نکرده بعد فوت پدرم خواهر و برادرهام میتونن محجوریت بگیرن برای پدرم و خانه رو ازم بگیرن

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید حالا دادخواست بدهید تا بعد از فوت پدر ، دچار مشکل نشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محجوریت بسته به نظر پزشکی قانونی و پرونده پزشکی دارد با توضیحات خیر نسبت به انتقال اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما الان یک گواهی پزشکی قانونی هم بگیرید