مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

عرض ادب و احترام خدمت بزرگواران
بنده حدود 4 ساله با خانومی ازدواج کردم
چند بار به مشکل خوردیم و بازم من گذشت کردم ولی ایشون بعد چند روز دوباره شروع به جر و بحث و اذیت و آزار کردن
فحاشی ، تحریک عصبی برای کتک زدنشون ، تهمت و افترا ، و...
ما تهران بودیم و 6 ماه پیش برای عید اومدیم شهرستان و ایشون با اومدن به خونه بابام مخالفت کردن و سه روز بعد برای نهار اومدن و از اونموقع نه جواب تلفن بنده رو میدن و نه خبری ازشون دارم
دو بار فرستادم دنبالشون و به بنده تهمت اعتیاد و کتک کاری خودشون و دزدی از محل کار زدن و از برگشتن به خونه پدرم امتناع کردن ( یک سری از وسایلهای خونم مثل فرش و رختخواب و ...خونه خواهرشونه تهران ، نمیان وسایلهام رو پس بدن)
دو سال پیش هم پیش خواهرام و یکی دو تا از فامیلام تهمت ناتوانی جنسی و مرد نبودن من رو زدن و آبرو برام نذاشتن در صورتی که ایشون مشکل داشتن و نتونستن بچه دار بشن
تهدید اجرا گذاشتن مهریه رو کردن و منم فقط یه پژو دارم که وسیله کارم هست ، و در ماکسیم و اسنپ مشغول به فعالیت بودم و بخاطر تصادف برادرم و کارای پزشکی پدرم 6 ماهی میشه که نتونستم کار بکنم با ماشین
خواستم کمک بفرمایید که چکار کنم ؟ میتونم برای تهمت های که زدن شکایت کنم؟ آیا در صورت به اجرا گذاشتن مهریه میتونن توقیف ماشینم رو بگیرن؟
وضعیت مالیم خیلی بد هست و ایشون ادعای خونه جدا و خرجی و پول آرایشگاه و ... رو داشتن.
آیا نفقه این 6 ماه رو میتونن بگیرن؟
خدا اجرتون بده کمکم کنید و یه راهی پیش پام بذارید

پاسخ ها :

عدم تمکین زوجه نفقه تهمت زوجه به زوج مهریه