مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام من حدود 6 ماه تو ی مغازه ای کار میکردم ک ازم سفته گرفتن روشم نوشتم جهت ضمانت کاری ولی حالا ک اومدم بیرون سفتمو بهم نداده ضمن اینکه قرار دادی ک نوشتیم ی برگشو بهم ندادن و حالا اقدام ب شکایت کردم میخواستم بدونم میتونم سفتمو بگیرم؟ احتمال اینکه پس بده هستش؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اظهارنامه جهت استرداد سفته بدهید اگر خودداری کردند شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موظف هستند سفته های شما را همراه با حقوق و سنوات تحویل دهند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید