مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام، وقت بخیر.
چندی پیش در شرکتی پذیرفته شدم. برای انجام توضیح کار شرکت به فروشگاهای سطح شهر که در مصاحبه حضوری کار به صورت شفاهی به بنده توضیح داده شد و در انتها گفتن سفته بابت وسایلی که در دفتر هست و سیستمی که صبح ها میای دفتر و اطلاعات و گزارش کار روز قبل رو وارد میکنی باید بیاری. بنده هیچ اطلاعاتی در مورد سفته نداشتم و قبول کردم و طبق گفته خودشون 50 میلیون سفته به شرکت دادم و به من گفتن اسم و فامیل و آدرس و شماره تماس بنویسم و امضا و اثرانگشت زدم. بابت سفته رسیدی هم به من ندادند. تا زمانی که شرکت بودم نه قرارداد کاری امضا کردم و نه تعهدنامه یا چیزی فقط از روز اول بیمه شدم. خلاصه بعد از یک ماه متوجه شدم کار مناسب من نیست و بهشون اطلاع دادم منتها قبول نکردن و قرار شد دو هفته دیگر بمونم تا نیرو جایگزین شود. منتها بعد از دو هفته باز در بیرون آمدن مشکل برخوردم و سفته ها هم به بنده ندادند. سفته ها در شرکت هست چطور میتونم از شرکت بگیرم؟ لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید. اگر کار به شکایت برسه باید از شخص شکایت کنم یا اسم شرکت باید ذکر بشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام در صورت عدم استرداد خیانت در امانت شکایت کنید