مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ورشکستگی

سلام من در سال گذشته با عقد تفاهم نامه با تعدادی از همکاران و بستگان و دریافت وجه از ایشان اقدام به خرید سهام در بورس نموده ام.با توجه به ریزش شدید بورس و عدم توانایی پرداخت به طرفین قرارداد آیا می توانم اعلام ورشکستگی نمایم تا مانده سهام به نسبت بین طلبکاران تقسیم شود.همه طلبکاران دارای قرارداد و چک ضمانت می باشند . یکی از ایشان چک من را برگشت زده و اصل و سود پول خود را دریافت نموده .قاضی پرونده اظهار داشت باید اعلام ورشکستگی نمایید.ممنون .التماس دعا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید طبق مفاد قرارداد
عمل نمایید