مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه صاحب سرقفلی مغازه

سلام
غیر از نپرداختن اجاره بها و انتقال به غیر، لطفا سایر مصادیق تخلف که سبب صدور حکم تخلیه مستاجر (صاحب سرقفلی) به نفع مالک در مغازه و املاک تجاری می شود را بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که آیا قرارداد شما ، مشمول قانون موجر و مستاجر 56 میشود یا قانون 76
و برای تخلیه ، مصادیق زیادی وجود دارد تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

مهمترین موارد یکی تعدی و تفریط و دیگری اشتغال به کاری دیگر که در اجاره نامه درج نشده می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعدی و تفریط در عین مستاجره تغییر شغل همچنین نیاز شخصی مالک نسبت به این مستاجره و یا تخریب و نوسازی