مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن یه ماه بیمه

با سلام ...من در شرکتی به مدت یه سال کار کردم بنا به دلایلی کارفرما تعدیل نیرو کردن و برگه عدم نیاز دادن به بنده منم برای بیمه بیکاری اقدام کردم همه ی کارا انجام شد در اخر متوجه شدن یه ماه بیمه اسفند ماه سال 99 رد نکرده در صورتی که من یه ناه بعدش یعنی فرودین تو اون شرکت مشغول به کار بودم ...گفتن باید اون یه ماه بیمه رو شکایت کنی رد کنن که سابقه بیمه یک سال کامل بشه منم شکایت کردم رای به نفع من صادر شد الان پرونده ی من یه ماهه رفته دادسرای باهنر ولی هیچ خبری نیست من چیکار باید بکنم سامانه ی ثنارم چک کردم هیچ ابلاغیه ای نیومده ...واینکه این یه ماه رد بشه میتونم دوباره برم دنبال بیمه بیکاری من اردیبهشت 1400 اقدام کردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست اجرای حکم را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید حضورا پیگیری کنید و بله بعد رد شدن بیمه یکماه دوباره بیمه بیکاری را پیگیری کنید