مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر

سلام من پارسال وقتی 15 سالم بود با یک پسر دوست شدم بعد از گذشت یک سال من رو گول زد و وادار به رابطه جنسی کرد و رابطه رو تموم کرد الان از لحاظ روحی نابود هستم اگه میشه یک راهنمایی کنید توبه کردم ولی حساس گناه خیلی زیادی دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشاوره از روانشناسی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت با توجه به اینکه با رضایت انجام شده مگر اینکه ثابت کنید با فریب بوده که در این صورت می توانید شکایت کنید