مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک توسط پلیس

با سلام منو دو هفته پیش پلیس نا محسوس به خاطر سرعت زیاد گرفت ولی چون یه بیمارو داشتم میبردم بیمارستان مدارکم گرفت و یه شماره پلیس راهورو داد و گفت زنگ بزن اونا می گن کجا بیای مدارکتو بگیری و من بدون اینکه رسیدی بگیرم ازشون گذاشتم رفتم الان دو هفته س که هر جا میرم می گن چون رسیدی نگرفتی ما کاری نمی تونیم بکنیم برو اعلام مفقودی کن یا برو اعلام سرقت کن .من نمی دونم تواین وضعیت درسترین کار چیه
خواهشا اگی راه حلی بنظرتون میرسه بگید من همون کارو انجام بدم
با تشکر

پاسخ ها :

گرفتن مدارک توسط پلیس نامحسوس گرفتن مدارک توسط پلیس