مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی انشاء رای

با سلام،
آیا دادرس دادگاه تجدیدنظر موظف است که در رد لایحه تجدیدنظر خواه پاسخ حقوقی به دلایل ابرازی تجدیدنظر خواه دهد و یا نه بدون پاسخ حکم دادگاه بدوی را تایید کند.
واقعیت آن است که اینجانب در رد دادنامه بدوی به ماده 148 قانون آیین دادرسی کیفری استناد نمودم که بیان می کند بازپرس مکلف است مادامی که پرونده در نزد وی در جریان است بنا به تقاضای شاکی دستور استرداد اموال حاصله از جرم را بدهد و حال اگر شاکی از این ماده قانونی استفاده ننموده قصور متوجه مجرم و یا متهم نمی باشد و شاکی نمی تواند برای ایامی که دستگاه ترانس را در اختیار نداشته مطالبه اجرت المثل کند.
شاکی محترم برای 9ماه زمانی که دادگاه طول کشیده است تا حکم قطعی شود و ترانس خود را تحویل بگیرد دادخواست مطالبه اجرت المثل داده است در حالی که برابر بند ب ماده 9 قانون آیین دادرسی کیفری فقط ضرر و زیانی قابل مطالبه است که ناشی از وقوع جرم باشد نه اینکه پروسه دادگاه 9 ماه زمان برده است، دادخواست مطالبه اجرت المثل ارائه نمود، این در حالی است که برابر ماده 148ق آ د ک می توانست درخواست کند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ضمن سلام خدمت عالیجناب کیا نژاد،
در هر صورت متن چه پاسخ و چه سوال، مهم نیست ان چه که مهم است این است که حکم صادره قانونی و حقوقی میباشد و یا خیر، با توجه به متن ارسالی.

پرسشگر :

سوال این است که دادرس دادگاه تجدیدنظر در رد و یا قبولی لایحه اعتراضی تجدیدنظر خواه موظف میباشد که پاسخ حقوقی به دلایل قانونی اشاره شده توسط تجدیدنظر خواه بدهد و یا خیر
اجباری ندارد؟

انشاء رای رای مطالبه ضرر و زیان اجرت المثل