مشاوره حقوقی رایگان - انشاء رای

سلام و عرض ادب. قاضی در انشا رای اظهار داشته با توجه به این که عمده دلیل اظهار نظر دستگاه دولتی بر اساس تحقیقات محلی بوده با توجه به مستندات شاکی تحقیق‌ محلی مجدد را نیازمند است و پرونده جهت بررسی بیشتر به دستگاه مربوطه ارجاع داده شده. حال سوال بنده این است که تکلیف دستگاه دولتی مذکور تحقیقات محلی صرفا می باشد یا نه میتواند هر اقدام دیگری از جمله گرفتن مصاحبه مجدد انجام دهد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادگاه پرونده را به مرجع غیر قضایی اعاده نمی کند و صرفا نیابت می دهد و یا این که انجام تحقیقات را از آن مرجع مجددا مطالبه می کند