مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تحقیقات محلی

باسلام ما یه همسایه داریم که ادمای درستی نیستن دوروز پیش برای تحقیقات محلی اومدن از ما پرس و جو کردن ما هم حقیقتارو گفتیم حالا اومدن‌طلبکارن میگن پیگیری‌میکنیم ببینیم کی رفته گفته... آیا امکان داره با پیگیری بفهمند؟ آخه گفته بودن تحقیقات محرمانه اس و این که به خاطر حقیقتایی که گفتیم میتونن شکایت کنند ازمون؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام.بله ادعاهایی که مطرح کرده اید را در صورت شکایت ایشان باید اثبات کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مرحله تحقیقات مقدماتی اگر قرار صادر شود پرونده به دادگاه ارسال می‌گردد باید تا صدور رای نهایی صبر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحقیقات محلی محرمانه است و ضابط دادگستری موظف به عدم افشای اطلاعات اشخاص در فرآیند تحقیقات است.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر افترا نزده اید یعنی جرمی را نسبت ندادید نگران نباشید