مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

با سلام.منظور از این ابلاغیه چیست؟
دادنامه
دادگستري كل استان البرز
پرونده کلاسه ... شعبه 22 دادگاه عمومي حقوقي كرج (مستقر در مجتمع شوراي حل اختلاف ملك
زاده) تصمیم نهایی شماره ...
: خانم د. ع. فرزند ... به نشاني استان البرز ...
: خانم پ. ز فرزند ... به نشاني استان البرز ...

تجدیدنظر خواسته ها:
1 .اعسار از پرداخت هزینه دادرسي
2 .اعسار از پرداخت محكوم به
به تاریخ 20/8/99 در وقت فوق العاده جلسه شعبه 22 دادگاه حقوقی کرج با حضور اعضا شعبه تشکیل پرونده کلاسه
... تحت نظر قرار دارد. با بررسی مجموع اوراق پرونده و ملاحظه لایحه تجدید نظر خواهی و دلایل ابرازی دادگاه
پس از مشاوره الزام ختم رسیدگی را اعلام و با استعانت از خداوند متعال به شرح ذیل مبادرت به انشا رای می نماید.
رای دادگاه
در خصوص تجدیدنظر خواهی خانم د.ع نسبت به دادنامه شماره ... مورخه 10/4/99 مندرج در پرونده
کلاسه ... صادره از شعبه 57 شورای حل اختلاف کرج که به موجب آن با پذیرش دعوی مطروحه از سوی تجدید
نظر خوانده مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به دادنامه شماره ... مورخ 5/5/98 حکم بر تقسیط پرداخت آن صادر
گردید پس از ابلاغ رای در مهلت مقرر قانونی تجدید نظر خواهی به عمل آمده با ملاحظه محتویات پرونده و لایحه اعتراضیه
تجدید نظر خواه نظر به این که تجدید نظر خواه ایراد یا دفاع موثری که موجبات نقض دادنامه معترض عنه را فراهم آورد
ارائه ننموده و ایرادات ابرازی در حدی نیست که خلل یا خدشه ای در ارکان آن را ایجاب نماید. از طرف دیگر دادنامه
تجدید نظر خواسته نیز من حیث المجموع با رعایت اصول و تشریفات دادرسی، صادر و فاقد ایراد یا اشکال عمده بوده در
نتیجه موضوع، مشمول هیچ یک از جهات مندرج در ماده 348 قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور
مدنی مصوب 1379 نبوده. لذا ضمن رد تجدید نظر خواهی تجدید نظر خواه، به تجویز ماده 358 قانون مع الذکر و ماده 27
قانون شورای حل اختلاف مصوب 94 دادنامه تجدید نظر خواسته را نتیجه تایید می نماید رای صادره به استناد ماده 365
قانون مذکور قطعی است.
دادرسی شعبه 2

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

همون رای بدوی یا اولی تایید شده