مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن صورت‌ حساب حقوق توسط مدیر عامل شرکت

سلام بنده یک تانکر نفت در شرکت تعاونی حمل و نقل فرآورده‌ های نفتی ... دارم و حمل ونقل مواد نفتی پالایشگاه را انجام میدهم که هرماه توسط شرکت صورت‌حساب حقوق پرداخت میگردد این ماه مدیر عامل بدون هیچ عذری صورت‌حساب مرا پرداخت نکرده ومیگوید برو هرجا میخوای شکایت کن ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه کارگری کارفرمایی دارید و طریقه اداره کار در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.