مشاوره حقوقی رایگان - کفالت همسر

سلام وقت بخیر. بنده بیماری ام اس دارم و تحت پوشش بهزیستی هستم و بهزیستی شرایطم رو خیلی شدید اعلام کرده . الان بهزیستی دو مرحله برامون کمسیون پزشکی زده یکی اداره کل بهزیستی استان باید بریم یکی ناجا. سوال بنده اینه که توی کمسیون پزشکی ناجا چه سوالاتی میپرسن و شرایط چطوری هست. نگرانم نتونه شوهرم معاف بشه و من خودم به تنهایی از پس کارام بر نیام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوالات پیرامون بیماری و شرایط و ... می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید نظر کمسیون چیست و البته شما فرصت اعتراض هم دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نکران نباشید اکر کمیسیون بهزیستی تایید کرده باشد ناجا نیز معمولا تایید نهایی خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در کمیسیون پزشکی معاینات بالینی انجام می شود و با بررسی جواب آزمایشات و سایر مدارک پزشکی نظر خود را اعلام می کنند