مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در تغییر کاربری زمین

سلام. زمینی را در گیلان خریدم و مبایعه نامه فروشنده قید کرده که کاربری مسکونی دارد . به یک نفر از اهالی وکالت دادم که موضوع جواز ساخت را پیگیری کند. ایشان نیز بعد از مدتی برای من جواز تهیه کرد و در سال 1396 زمین را محصور کرده و شروع به ساخت کرده و ساختمان را به اتمام رسانده و ساکن شدم . برای پایان کار مراجعه کردم متوجه شدم جواز تهیه شده برای موقییت زمین دیگری می باشد . البته زمین اینجانب در طرح هادی بوده لیکن کاربری کشاورزی دارد . لذا با توجه به وضع پیش آمده اگر مواجه با شکایت جهاد کشاورزی شوم ( هنوز نشده ام ) مسیر رای احتمالی چه خواهد بود . آیا با توجه به اینکه در عکس های هوایی گوگل ارث نیز ساختمان من در ابتدای سال 97 تمام شده نشان داده میشود، مشمول مرور زمان می شوم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند تغییر کاربری و ساخت در زمینه کشاورزی سه سال قبل صورت پذیرفته و مشمول مرور زمان کیفری مطابق قانون مجازات اسلامی بود ولیکن اصولاً قلع و قمع بنا یک موضوع حقوقی است احتمال دارد نسبت به وضعیت زمین شما محقق گردد و این موضوع قابل بررسی است