مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در تغییر کاربری

با عرض سلام.بنده در زمین 1000 متری که در حریم شهر میباشد بنای 80 متری با مجوز اب وبرق وگاز از شهرداری در سال 98 گرفته ام و در تمام نامه ها ذکر شده است که ملک قبل از الحاق به شهر وجود داشته است و عوارض شهرداری هم واریز کرده ام .الان در سال 402 اداره کشاورزی بابت تغییر کاربری تقاضای قلع و قمع کرده و در طرح شکایت خود یک برگه ده گردشی گشت امور اراضی که اصلا به دست ما نرسیده بود به تاریخ اردیبهشت 1400 گذاشته است ایا ملاک برای مرور زمان تاریخ شکایت در دادگاه است یا نامه ده گردشی؟؟‌ با توجه به اینکه 2 سال قبل از تاریخ نامه بنده سکونت داشته ام و نامه به من یا هیچ شخصی تحویل نشده است.خواهشمندم راهنمایی فرمایید.با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در این خصوص کمی سهل‌انگاری کرده‌اید. صرف اخذ مجوز برای تأسیس بنا کافی نبود و شما بایستی از طریق اداره جهاد کشاورزی نسبت به کاربری زمین، استعلامات لازمه را به انجام می‌رسانید. هم اکنون شما می‌توانید علیه اداره کشاورزی با ادله و دلایلی که در اختیار دارید اقدام به طرح دعوا کنید.