مشاوره حقوقی رایگان - مورثی

با سلام پدر بزرگ من مغازه ای را مشروط به تخریب آن (یعنی دست خط نوشته که وقتی خراب شد مال پسرم بشود) و این مغازه چند بار تعمیر شده و بعد از گذشت 25 سال از فوت پدر بزرگ مغازه به نام وی بوده و سر پا و بروز است آیا با توجه به شرطی که لحاظ کرده و موقعیتی که مغازه داره می‌شود مغازه را بنام پسرشون کرد ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شرط باطل است چرااگر پدر فوت کرده تحت عنوان ارث می‌رسد ونمی تواند مشروط کند