مشاوره حقوقی رایگان - آیا اسقاط کلیه خیارات از جمله خیار غبن شامل غبن فاحش ولو افحش هم میشود؟

بنده سال 1399 یک قطعه زمین به قیمت 3 میلیارد تومان فروختم و کلیه خیارات از جمله خیار غبن را از خودم ساقط کردم و چک را گرفتم اما وصول نکردم وبعد از یک هفته متوجه شدم به طرز فاحشی ارزان فروختم که تقریبا 2 میلیارد طبق نظریه کارشناس به قیمت روز قرار داد ارزان فروختم .و شفاهی بعد از یک هفته اعلام نمودم که مغبون هستمو بعد از گذشت 20 روز اضهار نامه فرستادم که به علت افحش بودن معامله فسخ میباشد .آیا میتوانم معامله را فسخ نمایم؟