مشاوره حقوقی رایگان - یافتن فرد مجهول المکان

سلام من چندی پیش بصورت غیابی شکایت برای سند ملک کردم طرف مقابل حدود 30 سال قبل سند زده رفته و بعد قولنامه کردن تا بمن رسیده.... حالا که به من رسیده دادگاه میگه میخای سند میدیم ولی سند ضامن بیار تا بازداشت سند تو بشه راه دوم یافتن طرف مقابله که پیدا کنمش و راضی به اومدن به محضر کنمش. خواهش میکنم به من بگید از کجا شروع کنم آخه هیچ چیز خاصی جز شماره شناسنامه و نام پدر ازش نداریم و حتی شماره ملی هم چون مال 30 سال قبله نداریم و موندیم الان چه کار کنیم. منو راهنمایی کنید که برای یافتن زنده یا مرده شخص مذکور از کجا شروع کنم تو محضر رفتم بین اسناد هم دیدم چون سند قدیمی هستش چیزی جز همون مشخصات قبلی ازش پیدا نکردم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست علیه او دهید ومجهول المکان زنید تا اگهی شود سپس بعد از قطعیت حکم نماینده از طرف دادگاه ارسال می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اجرای حکم غیابی ، باید ضامن معرفی نمایید و مشکل هم وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.