مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل

با سلام
بنده با دوستی کار می کردم و چک و سفته برای ضمانت بدون اینکه چیزی بنویسیم و با اطمینان به ایشان دادم
با تسویه کامل و حتی برای تشکر مبلغی بیشتر هم پرداخت کردم
زمانی که در خواست کردم که چک و سفته را به من برگرداند بهانه آورد که به همراه وسایلش گم شده و چون پرداخت کرده بودم بدهی ام و از باب اطمینان دیگر پیگیر نشدم
حالا متوجه شده ام ایشان با خیانت در حق بنده شکایت حقوقی کرده و غیابی حکم هم گرفته که اعتراض کرده ام اما شنیدم باید شکایت خیانت در امانت مطرح کنم
حالا سوال اینجاست که در صورت شکایت خیانت در امانت بنده با توجه به جلو بودن شکایت ایشان آیا روند پیگیری پرونده به شکایت کیفری بنده ارجاع داده می شود یا اینکه ایشان زودتر به نتیجه خواهد رسید
آیا می شود که روند شکایت حقوقی ایشان را به شکایت کیفری بنده پیوند داد ؟
و آیا رسید هم واجب است در این شرایط؟ چون همانطور که من واریزی دارم ایشان هم پرداختی دارد و مشخص است چقدر پرداخت شده و چقدر برگردانده شده.
با تشکر از شما بزرگواران

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.