مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت و خسارات وارده

سلام سال 88 تکه زمینی رو تحت عنوان مسکونی موروثی تفکیک قانونی شده و دارای پلاک ثبتی مادر با قولنامه عادی و اقرار نامه از شخصی خریدم. حال بعد از ساخت و ساکن شدن،جهت اخذ سند مالکیت قانون تعیین تکلیف ثبت نام کردم که بعد از انجام استعلامات مربوطه مشخص شد زمین در محدوده اراضی ملی می باشد. از فروشنده جهت احقاق حقوق از دست رفته و جبران ضرر و زیان های وارده تحت عنوان فروش مال غیر شکایت نمودم که تمامی کارشناسی ها رای به ملی بودن زمین متنازع فیه صادر نمودن و نیز مشخص شد پلاک ثبتی مادر زمین،فاقد جانمایی در طبیعته و تفکیک قانونی نیز در کار نبوده.الان قریب به 5 ساله پرونده شکایتم در دادگاه کیفری هست و علی رغم اینکه همه چیز مشخصه رای صادر نمیشه.متاسفانه عرصه ملک تصرفی اینجانب سند تک برگش به نام دولته و واگذار هم نمیکنن.سوال اول : اگه واسه قاضی سوع نیت و کلاهبرداری فروشنده محرز نگردید و رای به رد شکایت داد تکلیف حق و حقوق من چی میشه؟
سوال دوم : قاضی پرونده میتونه علی رغم داشتن یا نداشتن سوع نیت در همون دادگاه کیفری متشاکی رو مجبور به جبران خسارت کنه؟
سوال سوم : با توجه به اینکه پولی که من به فروشنده دادم بابت زمینی بوده که متعلق به فروشنده نبوده و طبق اظهارات خودش که از ملی بودن زمین اطلاعی نداشته ،من میتونم به جای ثمن معامله در خواست زمینی رو کنم که قرار بوده بهم بده و هنوز نداده؟
سوال چهارم : موضوع واگذاری زمین متنازع فیه از سوی دولت به اینجانب اگه رایگان صورت بگیرد و فرم ج بنده پر شود، ربطی هم در پروسه دادرسی و شکایت از فروشنده دارد یعنی با واگذاری از طرف دولت بنده باز باید درخواست استرداد ثمن معامله را به نرخ روز نمایم یا درخواست زمین مورد معامله؟
سوال پنجم : اگه مسکن و شهرسازی خواست طبق هر قانون و مقررات و تبصره ای در ازای متراژ ملک تصرفی از اینجانب پول بگیره، چکاری باید بکنم
سپاس از وکلای عزیز

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام برای احقاق حقوق خود باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید. حتما با ارائه مدارکتان با وکیل دادگستری مشورت کنید.