مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در مشاعات

سلام و عرض ادب . بنده به همراه 9نفر مجموعا ده قطعه از یک باغ واقع در شهریار را دارا میباشیم ولیکن متراژ قواره بنده تقریبا دوبرابر بقیه قواره ها هست . وتصمیم جمع در براورد هزینه مشاعات باغ که عواید ان نصیب همه میشود از قبیل سنگفرش کردن مسیر دسترسی . مبنی بر این است که بنده چون متراژ بیشتری در اختیار دارم به همان نسبت بایستی هزینه بیشتری پرداخت کنم. آیا این درخواست قانونی هست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام هزینه دسترسی منظقی است مساوی باشد اما توصیه به مصالحه می کنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درسته بر اساس متراژ باید پرداخت شود