مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام. من حسابم بسته شد به خاطر سایت شرط بندی رفتم کاراشو انجام دادم تا اخرش . که رفتم دادگاه اونجا قاضی حکم به تبرئه داد. الان باید چیکار کنم تا رفع انسداد بشه؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از واحد اجرا بخواهید نامه رفع توقیفی را به بانک ارسال کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از مرجع صدور مسدودی نامه جهت رفع آن بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه درخواست کنید نامه رفع مسدودی حساب بده ببرید بانک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اذان مرجعی که حکم تبرئه شما را صادر کرده است موضوع رفع انسداد آن را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجعی که دستور توقیف حساب داده است حضورا مراجعه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از اجرای احکام بخواهید که نامه رفع مسدودی را به بانک ارائه دهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دستور رفع مسدودی را اخذ و به بانک ارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که رسیدگی قضایی انجام شده از طریق سامانه خدمات الکترونیک کاشف میتوانید اقدام به رفع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم دادگاه را دستی به بانک ببرید و رفع مسدودی را بخواهید.