مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد رای دادگاه

با سلام

وکیل محترم من چندین بار رای دادگاه رو گرفته ولی جواب رای ها رو بهم نمیگه
رفتم از طریق سایت درگاه خدمات قضایی با کد ملی و رمز شخصی که داشتم داخل پنل خودم شدم و چک کنم ببینم کی ثبت شده کی جوابش اومده و هر چیزی
دیدم نه پرونده ی جاری دارم و نه پرونده ی منسوخ هیچی تو پنل ام نبود
زنگ زدم به وکیل گفتم شما هیچ پرونده ای به دادگاه ندادین چه برسه به رای دادگاه
ایشون گفتن شما نمیتونین از طریق پنل خودتون ببینین اینا نمیدونم قفل گذاری هستن یا همچین چیزی گفتن فقط خودم میتونم ببینم
حتی رفتم مرکز قضایی اونجا هم گفتن هیچ پرونده ای نیست
از وکلای محترم سوالم اینه قفل گذاری و یا امثال این وجود داره که خودم و حتی مرکز قضایی هم دسترسی نداشته باشه فقط وکیل خودم بتونه ببینه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما وکیل داشته باشد تمام ابلاغات به فقط وکیل ابلاغ خواهد شد و شما باید حضورا به شعبه مراجعه و درخواست کپی از اوراق پرونده را نمایید و