مشاوره حقوقی رایگان - دیدن رای دادگاه

پانزده روز از ابلاغ میگذره که نوشته شده قرار نهایی و تصمیم نهایی و تماس هم گرفتم دادگاه گفتن رای صادر شده اما نه در متن رای رو نوشته که چیه نه تلفنی میگن. فاصله من تا دادگاه از شمال به جنوبه. با گذشت اینهمه روز هنوز متن رای رو نذاشتن تو سامانه پس چطور میشه فهمید رای قاضی چیه ؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام ،امکان وجود اشکال در سامانه ثنا مربوط به شما دور از ذهن نیست ؛ بهتر است با رجوع به واحد انفورماتیک دادگستری محل اقامت خود موضوع را پیگیری و در صورت عدم وجود اشکال در صفحه ثنا مربوطه ،منتظر بارگذاری دادنامه در حساب کاربری خود باشید.