مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده رای دادگاه

با سلام و احترام
ما در یک مجموعه باغ هستیم و یک شکایت بر روی درب ورودی مجموعه وجود دارد (تصرف غیر قانونی جاده) که فرد خوانده در این شکایت، صاحب یکی از باغهای داخل مجموعه است، اما درب کل مجموعه پلمپ شده است. حال ما قصد پیگیری موضوع و شکایت از فروشندگان خود را داریم اما فردی که حکم دادگاه برای وی صادر شده و باعث شده درب مجموعه پلمپ شود، حاضر به همکاری نیست و رای دادگاه را برای پیگیری در اختیار ما نمیگذارد. (چون خودش فروشنده اکثر باغها بوده و میداند که علیه وی شکایت خواهیم کرد).
بر روی درب پلمپ شده شماره رای نامه اجرای احکام نوشته شده و دادگاه اجرای احکام نیز حکم دادگاه تجدید نظر را به ما نمیدهد .
به نظر شما به چه شکل میتوانیم به رای دادگاه دسترسی پیدا کنیم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر وکیل بگیرید احتمالا اجازه مطالعه و اخذ کپی از رای داشته باشد مثل اعتراض ثالث به رای صادره که ثالث باید به طریقی به رای دسترسی داشته باشد تا طرح دعوا کند.